Artistry™ Holistic ilulahendusega saate kiirendada oma naha taastumisprotsessi nii väljast sissepoole kui ka seest väljapoole.

ujędrniający zestaw Artistry

Kas teadsite, et naha taastumiseks kulub keskmiselt 28 päeva? Ja vanemaks muutudes võtab selle taastumine veel rohkem aega.

Naha taastumiseks nimetatakse pindmiste naharakkude asendumist uute naharakkudega. Selle tõhususest oleneb naha tervislik ja särav välimus.
Nüüd on teil terviklik lahendus, mis kiirendab naha taastumist ning millest piisab naha peamiste vajaduste rahuldamiseks. Artistry Holistic ilulahendus hõlmab teie näo- ja kehanaha igapäevase hoolitsuse põhietappe ning pakub täiendavat tuge väljast sissepoole ja seest väljapoole, aitades muuta teie nahka tervislikuks ja säravaks.

Olenevalt konkreetse naha vajadustest, võite endale valida soovitada kolme komplekti hulgast:

Niisutav:
Värske, kasteniiske ja noorusliku välimusega naha heaks.
Tellimisnumber: 320868

Taastav:
Naha toitmiseks ja pinguldamiseks, aidates leevendada esimesi vananemisilminguid.
Tellimisnumber: 320871

Pinguldav:
Naha kirgastamiseks ja toetamiseks kaugelearenenud vananemisilmingute vastu võitlemisel.
Tellimisnumber: 320874

Igasse lahendusse kuulub:

  • Artistry Skin Nutrition™ minikomplekt: teie oluline igapäevane puhastus-, toniseerimis- ja niisutusrutiin, mille tooted mõjuvad teie nahale justkui toidulisanditena.
  • Artistry Skin Nutrition Vitamiin C + HA3 seerum igapäevaseks kasutamiseks: vitamiin C, antioksüdandid ja 3 tüüpi hüaluroonhapet muudavad naha säravamaks ja pringimaks.
  • Nutrilite™ Biotin C Plus: toetab nahka seestpoolt biotiini ja C-vitamiiniga ning rikastab seda kollageeniga.
  • Artistry Signature Select™ maskid ja ihupiimad: konkreetsete vajaduste rahuldamiseks ning naha hellitamiseks.

 

ARTISTRY HOLISTIC ILULAHENDUSE iga tellimusega on kaasas kaks TASUTA kingitust:

• UUS Artistry Näo ja keha massaažikomplekt: turgutab nahka, soodustab vereringet ja aitab nahahooldustooteid nahka masseerida, leevendades samal ajal pingeid. Komplekt on pakendatud magnetkinnitusega elegantsesse karpi.
• UUS Artistry Kott: ideaalse suurusega (23 × 30 cm) puuvillane kott, millega saate võtta oma lemmikiluvahendid endaga kõikjale kaasa.

Avastage uut Näo ja keha massaažikomplekti

Artistry Näo ja keha massaažikomplekt sisaldab looduslikust nefriidikivist valmistatud massaažirullikut ja Gua Sha massaažikivi. Need olulised iluvahendid aitavad stimuleerida vereringet ja masseerida olulisi nahka hooldavaid koostisosi naha sisse, leevendades samas stressi ning muutes naha nähtavalt ja tuntavalt toniseerituks ja elujõulisemaks. Massaažirullik on mõeldud kasutamiseks näol ja kaelal ning Gua Sha massaažikivi sobib kasutamiseks näol ja kehal. Otsige üles komplekti pakendil olev QR-kood, mis viib teid spetsiaalsele tootelehele, kus on ka õppevideo.

Ssaadaval alates 6. novembrist 2023