Amway™ Makaronid fusilli

[7040]

[]

[8148]

[8148]

has_post_thumbnail() taip
has_post_thumbnail() taip


[8148]




AMWAY Italian pasta is made using the same processes as for gourmet pasta. In accordance with the strictest standards, only the finest quality wheat is chosen in order to achieve excellent, gluten-rich wheat flour. The pasta is dried slowly and at a constant temperature to retain the typical qualities and taste. In the ”trafilatura al bronzo” process the dough is pulled slowly through cast bronze moulds – so that the pasta is given a rough surface to which sauces will adhere evenly. Dieticians consider pasta to be at the foundation of the ”nutrition pyramid”, as they make up 55% of the body’s daily energy requirement for carbohydrates, 15% of its protein requirement and no more than 30 % of its fat requirement. That is why a bowl of pasta with a dash of oil and plenty of vegetables and cheese represents the optimal meal and also helps supply the right amount of macronutrients. Suure gluteenisisaldusega durumjahust pasta.
Kuidas osta
Tellimisnumber:4658

Durumjahust pasta on valmistatud trafilatura al bronzo meetodil.

Amway Itaalia pasta on valmistatud sama meetodi järgi, mil valmistatakse gurmee-pastat. Vastavalt kõige rangematele nõuetele, kasutatakse suurepärase, gluteenirikka nisujahu saamiseks parima kvaliteediga nisu. Pastat kuivatatakse aeglaselt ja püsival temperatuuril, et säilitada tüüpkvaliteet ja maitset. Trafilatura al bronzo meetodi järgi surutakse tainas tasakesi pronksistvormidest läbi, nii et pastale tekib kare mustriline pinnas, millele kaste saab ühtlaselt valguda.
 

  • Kõrgeim kvaliteet: kõrge gluteenisisaldusega durumjahust pasta (kasutatakse ainult viljatuuma)
  • Tüüpmaitse ja suurepärase kvaliteedi säilitamiseks kasutatakse trafilatura al bronzo meetodit
  • Valmistatud trafilatura al bronzo meetodil (tainas surutakse aeglaselt läbi pronksist vormide)
  • Kaste nakkub suurepäraselt pastaga
  • Ei sisalda muna
     
 
Toiteväärtus100g80g
Energiasisaldus1499 kJ(354 kcal)1199 kJ(283 kcal)
Rasvad1,5 g1,2 g
millest
Küllastunud rasvhapped0,3 g0,2 g
Süsivesikud72 g58 g
millest
Suhkrud2,5 g2,0 g
Kiudained3,0 g2,4 g
Valgud12 g9,6 g
Sool0 g0 g

Keetmisaeg: 9 minutit. Asetage pasta keevasse soolaga maitsestatud vette (1 liiter/100 g pasta). Segage aeg-ajalt. Kui pasta on valmis, eemaldage pliidilt, kurnake hoolikalt ja serveerige.